dimecres, 19 de desembre del 2012

Anar fent


Doncs dimarts, i després del "fondet" de dilluns vaig complir amb força dignitat la sessió de gym i la tarda amb els Xavi's 3 horetes de btt ( 47,9km, +1112dpa ) a ritme assequible i bones converses, com sempre, són uns kraks!!!

Avui dimecres haviem quedat la "grupeta d'entreno" ( nom del grup de whatsapp ), Rocko, Donadeu i Uri (CuadraTTi no ha pogut i Pons està fora ), i els he muntat una rutilla en busca de desnivell, d'apenes moure'ns d'Arenys de Munt i sumar molt desnivell, dibuixant unes boniques dents de serra a la gràfica del gps. Pujant però camí d'en Santi de pujada Rocko ha enganxat desviador de darrera amb una branca trencant així la patilla. Uri i Marc han seguit i jo he anat avall a buscar furgo i venir-lo a buscar. Dit i fet. Ja té la btt a punt jeje total han sortit 21,km i +967dpa, llàstima, tenia preparats alguns repetxonets més....

P.D: la foto és de la tracks nonstop, on vaig haver de plegar després de 120km, anava cuit, i és que quatre dia abans havia fet la primera half challenge ( calella ) de la meva vida, i vaig patir molt, molt i vaig quedar mega fós. Enguany espero planificar millor les curses... si és que el "xerif" Blanchart ja m'ho deia, ell si que en sap!!!

2 comentaris:

  1. Brutal Melcior , quina setmaneta que portas encadenant entrenaments de calitat , brutaaal !!

    Llàstima que s'em va trencar la patilla ahir , la ruta estava siguent molt wapa i molt dura , va ser una pena no poder descobrir les sorpreses que ens tenies preparades jejeje.

    Próximament l'hem de fer sencera .

    Salut i Gassss !!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Siii!!! no dubtis que la farem, ara, l'entreno d'avui no ha tingut "desperdici" eh??!! vaia tela d'entrenako!!!

      Elimina