dilluns, 17 de desembre del 2012

Entrenant amb qualitat


Doncs... darrerament hi ha alguns entrenaments que fan por. A part de les rutines de peses i les quatre sèries de rigor destacar dimecres passat amb Pons, els Xavi's, Donadeu i Uri 70km btt, +1800dpa amb final de festa a torrentbò, recuperant després de trialeres impossibles, descensos macabres, murs cara amunt, en fi, de tot una mica, tot per acabar ben cuit.

Dijous, sessió de gym, btt i rodet. A pesar d'anar cuit, vaig complir jejeje, tot i pensar en descansar tot el dia jejeje, però va ser que no!!!!

Divendres va sortir la pallissa de dimecres, i Pons m'esperava amb una passejada de btt de més d 3h de btt acabant menjant suchard al corredor i bebent coke per un tub. Vaig anar de cul, males sensacions i en moments exigents les cames feien pupeta... això sí, esprintant els darrers metres a fondo, com es va fer de pregar la ditxosa coca-cola!!!!

Dissabte, i sense tenir-ho previst, 45km de btt i +1600dpa amb amic Rockosa, corriolets creu, cubata, vallgorguina, bucaners, corredor... en fi sortida mega dura amb pujada a plat del cubata ( bueno no el vaig treure en cap moment jejeje ) i 0 peus a la trialereta del pessebre passada la torre del foc. En Rocko tot i no anar fi de sensacions, va tirar de casta i va aguantar a bon ritme l'exigent entrenament.

La setmana es ressumeix amb poc més de 23h d'entrenament, dit queda jejejeje  toca volum no ara?? esperem no n'hi hagi massa més així!!!

Avui dilluns, després de descansar el dia d'ahir i passar-me'l menjant i omplint reserves, avui esperava amic Cuadrado per anar a St.Feliu de Guixols a fer l'entrepà de truita ( bonissim per cert ) i ensenyar-me St.Grau, que no havia pujat mai. La "broma" es ressumeix en 172,7km, +1754dpa i 6h5' en moviment, a ritme d'anar fent però sense apretar, exceptuant la pujada a st grau o algun tram pla amb "trasmoto" inclòs d'amic CuadraTTi.

Arrenquem bé la setmana... demà i demà passat crec que tocarà a remolc jejeje

GASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

1 comentari:

  1. Brutal Melcior com hi vas tiu !! Quin Gasss !!

    Lanzarote serà un passeig per tú i el Senglar , al menys agafareu color jajaja.

    Vinga ens veiem aquesta tarda x entrenar més i méeeeeesssss !!

    Salut i Gassss !!!

    ResponElimina